Introductie

Sectie titel

Test

Living-Statues.com

Op Living-Statues.com vindt je een overzicht van alle levende standbeelden die door de jaren heen door Krist Doo gemaakt zijn.

Krist Doo 

Zo’n 15 jaar geleden begon Krist Doo als “Living Statue” . In eerste instantie als grap, maar al snel werd het serieuzer en kreeg hij steeds meer werk van opdrachtgevers die zijn kwaliteiten als Performer konden waarderen.

Hij leerde de fijne kneepjes van het vak vooral bij Eveline Beuman van Living Sculptures en Petro van der Pas van Passar Performing Arts. Deze twee fantastische mensen behoorden tot de eersten in Nederland die “Living Statues”op een professioneel niveau brachten. In deze periode had Krist Doo nog geen eigen beelden en voerde hij acts uit voor diverse opdrachtgevers. Levende Standbeelden , maar ook animatie-acts en steltentheater: Hij deed in deze periode veel ervaring op als performer.

In het begin van de crisisjaren was er plotseling een sterke terugloop van het aantal boekingen en om het hoofd boven water te houden begon hij met de ontwikkeling van enkele eigen straattheater-acts vanuit een nieuw bedrijf “Anátáná Theatermakers” samen met zijn toenmalige partner Stephanie Bonnes (Stephworx). Acts zoals “Stone-Age Rocks!”en “de Man zonder Hoofd” werden een groot succes. Na enige jaren van samenwerking gingen Stephanie en Krist ieder hun eigen richting en startte Krist in 2011 zijn eigen theaterbedrijf “Krist Doo Festivaltheater” en ging een verbinding aan met Organisatie en Boekingsbureau Totaal Theater. Krist maakte in de afgelopen jaren een aantal bijzondere en succesvolle straattheateracts zoals “Wild Zwijn”, “ûT Hunebed” en “Golila” Deze zijn te vinden op de website http://krist-doo.com

Vanaf 2011 is Krist Doo ook gestart met het vervaardigen van eigen levende standbeelden waaronder zijn grote succes “de Chagrijnige Vent” waarmee hij tot op heden al 18 prijzen heeft gewonnen op living-statue wedstrijden. In totaal won Krist Doo 24 prijzen als Living Statue !

Vanaf 2018 zijn de levende standbeelden van Krist Doo ondergebracht op deze website : Living-Statues.com